Het eerste wat u moet doen nadat u naar huis bent gegaan vanuit de tattooshop

Afhankelijk van waar je je tatoeage hebt laten zetten, raden we je aan om tot drie uur in de tattoo-studio te blijven voordat je gaat verhuizen. Gedurende die tijd raden we je aan niet veel te bewegen – je huid is beschadigd en moet genezen. Na thuiskomst kunt u de doek uittrekken en de plek wassen met lauw water. Onthoud dat je heel zachtaardig moet zijn.

Hoeveel tijd kost het om je nieuwe tatoeage te genezen?

Nou, de vangst is dat je je huid geneest in plaats van de tatoeage. Je tatoeage zal goed zijn als de huid goed is. Net als elk ander deel van uw lichaam, hangt de tijd die nodig is om uw huid te genezen af ​​van uw immuniteit en hygiëne. Over het algemeen kan het 2 tot 3 weken duren voordat de huid is genezen, zodat u uw dagelijkse leven weer kunt hervatten. Het duurt echter twee tot drie maanden voordat uw huid weer zoals voorheen is. Lichaamsproject.

Een bad nemen

Gebruik altijd lauwwarm water en speciale tattoo-nazorgzeep. Je tatoeëerder zal er waarschijnlijk een aanbevelen. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw apotheker.

Wees niet hard tijdens het drogen van het gebied – het is voldoende om de handdoek er zachtjes op te laten rusten. Ook moet je een snelle douche nemen in plaats van jezelf onder te dompelen in een badkuip. Bedenk dat een douchesessie de eerste dagen niet langer dan vier minuten mag duren. Dit betekent ook dat je niet mag zwemmen totdat de tatoeage is genezen. Een nazorglotion gebruiken veel mensen gebruiken antibacteriële lotions. Hoewel het kan helpen bij bacteriële infecties, zijn sommige tatoeage-experts sterk tegen het gebruik ervan. Hoe dan ook, er zijn veel lotions op de markt die speciaal gemaakt zijn voor tattoo nazorg. Twee tot drie keer per dag aanbrengen kan het genezingsproces versnellen. Maar overdrijf het niet.

theartoftattoo.nl