Toen ik naar mijn supermarkt ging vond ik in een paar tijdschriften een reclame voor een gratis winactie, toen ik dit las wilde ik meteen naar mijn supermarkt om mezelf aan te melden voor deze gratis winactie. Ik kwam erachter dat je allemaal gratis en gezond eten en drinken kon winnen. Dit is iets wat ik erg graag wil omdat ik nu heel erg bezig ben met sporten, door het sporten moet ik gezonde drankjes en voedsel gaan vinden voor mijn lifestyle dus deze winactie was de perfecte manier om gratis gezond eten te winnen.

Ik heb me daarna meteen ingeschreven en raad eens ik won! In totaal had de supermarkt 25 mensen uitgekozen die deze winactie hadden gewonnen, Ik was super blij! In de toekomst hoop ik dat ze zulke acties zullen blijven houden in de supermarkten. 

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl